Fodbold

“Fodbold er fedt, fordi det er noget alle kan være med til”

“Det er en god måde at hænge ud med sine venner på – vi får brugt energi og grint rigtig meget”

“Turneringerne er sjove. Det giver et sammenhold og nogle anderledes oplevelser”

“Det er godt at få rørt sig efter en lang dag i skolen”

Hvem kan deltage?

Træningen er fri for alle, som bor i området, og du kan komme ind direkte fra gaden og spille med. Du kan komme alene eller tage dine venner med. Det er ikke nødvendigt med en tilmelding på forhånd.

Alle kan deltage uanset om de er begyndere, øvede og trænede.

Hvor og hvornår foregår det?

Træningen foregår på fodboldbanerne i Lundtoftegade hver fredag.

Træningen starter mellem 16 og 17. Starttidspunktet varierer lidt, da der tages hensyn til folks kalendere, og hvor travlt de har. Du kan altid holde dig opdateret om dagens træning på vores Facebookside.

Hvordan foregår det?

Vi mødes på banen, og starter altid med at bruge et par minutter på at hilse på hinanden, grine og snakke. Herefter bliver dagens deltagende delt op i hold. Vi træner 1 til 2 timer alt afhængig, hvor mange der deltager, og hvor lang tid de deltagende har lyst til at spille. Vi afslutter typisk træningen, som vi startede – med at hyggesnakke og komme hinanden ved, hvorefter vi går hver til sit.

Med jævne mellemrum afholder vi turneringer, også kaldet LUNDEN CUP. Her deles holdene op efter alder, så man spiller mod jævnaldrende. Der bliver kåret en vinder i hver aldersgruppe. For at deltage i turneringen, skal man tilmelde sig på forhånd. Der bliver gjort reklame på Facebook og i boligområdet, når en turnering nærmer sig, så alle interesserede kan nå at tilmelde sig.