GALLERI

 

Streetmanagerne afholder hvert år forskellige arrangementer i samarbejde med Sportsmanagerne og de andre foreninger i området. Det er dejligt, at så mange møder op til Streetmanagerforeningens arrangementer, og Streetmanagerne ser frem til at afholde flere arrangementer i fremtiden.

Streetmanagerforeningen har blandt andet afholdt fodboldstævner med stor succes flere gange i løbet af årene, som du kan se billeder fra herunder.

AWARDSHOW FEBUAR 2018

Foredrag – januar 2018

Den 29/1 og 30/1 2018 var Streetmangerne på besøg hos Aalborghus Gymnasium & HF, hvor de fortalte om det arbejde, de udfører med de unge i Lundtoftegade. Eleverne viste stor interesse for projektet og det var en fornøjelse at være på besøg!

Fodboldstævne – september 2017

Lørdag d. 23/09 havde vi en rigtig hyggelig dag, hvor vi mødtes og spillede fodbold. De voksne havde medbragt kage, som vi spiste i pauserne. Der var en rigtig god stemning hele dagen, og det var fedt at få spillet noget fodbold.

Vi optræder med vores musik – september 2017

Billederne er fra Efterårsfesten på Stærevej, hvor 6 unge drenge fra Lundtoftegade optrådte med nogle sange, som de har arbejdet med siden Streetmangers musikprojekt MultiCreative Studios(MCS) startede op.

Indspilning – September 2017

Billederne er fra forskellige dage, hvor vi har haft skrive- og inspilningssessions.

Fodboldstævne i Lundtoftegade d. 24 maj 2015

Streetmanagerforeningen afholdte med stor succes d. 24 maj 2015 fodboldstævne i Lundtoftegade i samarbejde med AKB boligforening, Klub Lunden og Københavner teamet, hvor Streetmanagerforeningen i samarbejde med AKBs og Klub Lundens sociale medarbejdere stod for det praktiske i forhold til fodboldstævet herunder også præmier og sandwichs og Københavner teamet for vand og burgers.  De unge havde en fantastisk dag som startede kl. 12.00 med opvarmning og gik officielt i gang kl. 13.00, hvor der var kampe løbende frem til kl. 19.00, hvor vinderne endelig kunne udråbes. Udover at blive spillet fodbold hele dagen blev der også lavet over 200 sandwichs som blev delt ud blandt medhjælpere, spillere og tilskuere samt efterfølgende over 250 burgers. Alt i alt en super dag, hvor alle på den ene eller anden måde bidrog til den fantastiske stemning

 

Fodboldstævne i Lundtoftegade d.22 aug 2015

Streetmanager foreningen afholdte, endnu engang, en suveræn fodboldturneringen i Lundtoftegade på Nørrebro, i samarbejde med AKB Boligforeningen. Det blev en turnering med højt humør og fodboldglade unge. Vi mødtes kl. 12.00 og sparkede turneringen i gang kl. 14.00. De unge fungerede både som spillere, tilskuere og dommere, så der var beskæftigelse nok til alle.

Efter de mange hårde kampe, nåede vi frem til vinderne…. Meen, denne gang var der en overraskelse!
Alle de hold, som deltog i turneringen, fik uddelt et gavekort til shawarmabaren DIVAN, så man kunne tage med sine holdkammerater ud at spise 😀

Vi takker for denne gang & glæder os til næste!

Sensommerfodboldstævne d. 13. september 2014

Den 13. september 2014 afholdt Streetmanagerforeningen igen fodboldstævne i Lundtoftegade på Nørrebro i København i samarbejde med Københavnergadeteamet og AKB boligforening. Selvom regnen styrtede ned, og flere af kampene blev afbrudt grundet den voldsomme regn, samt et par af holdene valgte at give op, var humøret højt blandt alle spillerne, og de tilskuere, der havde trodset regnen for at se deres venner spille. Der blev indtaget store mængder af den mad, som Københavnergadeteamet stod for, samt som altid spist rigtig meget kage, som Streetmanagerne havde bagt sammen med de unge om formiddagen. AKB stod for præmierne, som blev fordelt på de hold, der havde kæmpet sig igennem dagen, og de fik derfor alle sammen både medaljer, pokaler, biografbilletter og slik, så der var stor jubel – også blandt tilskuerne, som også fik del i slikket. På trods af regnen havde vi en rigtig god dag.

Sommerfodboldstævne d. 16. august 2013

Den 16. august 2013 afholdt Streetmanagerforeningen sit årlige fodboldstævne i Lundtoftegade på Nørrebro i samarbejde med AKB boligforening og Klub Lunden. Fremmødet var stort med tilskuere og medhjælpere samt 6 tilmeldte juniorhold og 2 seniorhold. Da miniputterne ikke kunne stille med nok spillere til at danne et hold, fik de i stedet lov til at spille med nogle af de store imellem kampene, så de små var også en del af arrangementet. Vi gik i gang med forberedelserne til fodboldstævnet allerede kl. 12.00, hvor 11 af de unge havde tilmeldt sig til at bage kage samt sandwich i lange baner sammen med Streetmanagerne. 8 unge havde tilmeldt sig til at hjælpe Sportsmanagerne med at gøre klar ved fodboldbanen herunder lave spilleplan, gøre vandflasker klar, pumpe fodboldene op m.v. Arrangementet gik i gang kl. 14.00 og varede til kl. 19.00, hvor de to seniorhold spillede, mens vinderne af juniorrækken blev fundet og modtog deres præmier, der bestod af biografgavekort til alle vinderne samt 2 kg. chokolade til 2. pladserne.

Sommerfodboldstævne d. 19. august 2012

Den 19. august 2012 afholdt Streetmanagerforeningen igen fodboldstævne i Lundtoftegade på Nørrebro, som opfølgning på den store succes i påskeferien, hvor lige så mange – hvis ikke flere – deltog. Denne gang blev der dog ikke lavet burgere, da det havde været så omfattende en opgave til sidste stævne. I stedet blev der serveret chokolade og drømmekage samt pølser og sandwich, som de unge selv kunne lave. Fremmødet var stort med tilskuer og medhjælpere samt i alt 8 tilmeldte hold. Forberedelserne startede allerede dagen før med at handle ind samt bage de mange kager og forberede resten. På dagen for stævnet mødte alle medhjælperne ind kl. 11.00 samme med Streetmanagerne og Sportsmanagerne for at få styr på sandwich, grillen til pølserne samt gøre klar til fodboldstævnet, som startede kl. 13.00 med kampe og hygge og varede til kl. 19.00. Der blev uddelt slik og gavekort til Mac Donalds sammen med en af Streetmanagerne til vinderne af mini put samt biografbilletter med sodavand og popkorn til vinderne af juniorrækken

Mini påskestævne april 2012

Over 100 unge mødte op i løbet af dagen til Streetmanagerforeningens påskestævne, som blev planlagt lidt impulsivt på under en uge, da flere af de unge havde givet udtryk for, at de ikke vidste, hvad de skulle lave i påskeferien. Derfor blev det besluttet at afholde et minifodboldstævne, der endte med at blive et lidt større heldagsarrangement med fælles grillarrangement om aftenen, hvor over 300 burgere blev vendt på grillen. En super hyggelig dag med masser af sjov og ballade, hvor også flere forældre deltog og hjalp de unge medhjælpere og Streetmanagere med det praktiske. Der var tilmeldt 2 miniputhold og 5 juniorhold, som spillede fra kl. 13.00 til kl. 19.00 samt 2 seniorhold, der tilmeldte sig i løbet af dagen. Begge miniputhold vandt 1 pladsen og fik udover medaljer også en masse slik og sodavand i præmie. Vinderne fra juniorrækken fik biografbilletter med popkorn og sodavand, og seniorrække fik penge til deres ynglingsspisested.

Efterårsfodboldsstævne maj 2011

Omkring 75 mennesker, både unge og ældre, mødte op til en dag fyldt med hygge til Streetmanagerforeningens første officielle fodboldstævne afholdt i samarbejde med og for de unge fra området. Dagen startede med forberedelse af sandwich og kage, som de unge selv var med til at handle ind til og lave samt servere efterfølgende. Derefter gik fodboldsstævnet i gang med 5 juniorhold og 2 blandede miniputhold, der mest var med for hyggens skyld – samt 3 seniorhold, som først spillede efter vi havde spist. Da vinderne var fundet, blev der uddelt medaljer og slik til både første- og andenpladsen i juniorrækken samt til seniorrækken, hvor der også var 100 kr. per mand til de lokale spisesteder og en vandrepokal. Dagen blev afsluttet med fællesspisning for alle deltagerne. En fantastisk dag, hvor alle hyggede sig og samtidig startskuddet på Streetmanagerforeningens faste fodboldstævner.