STØT VORES ARBEJDE

 

For at kunne hjælpe andre bedst og mest muligt, har vi selv brug for hjælp. Idet at vi er en non-profit organisation, der primært er baseret på frivillighed samt har beskedne omkostninger til dette projekt, er vores behov for støtte derfor tilsvarende beskedent. Alle former for støtte er velkommen – om det er i form af økonomisk støtte -, materielt -, arbejdskraft eller ekspertise. Alle bidrag, store som små, gør det ikke alene muligt for os at fortsætte vores arbejde, de betyder også, at vi løbende kan udvikle os, så vi kan gøre det endnu bedre.

Der er derfor flere måder at hjælpe på, og de er alle meget værdsatte. Streetmanagerne er en frivillig organisation, men, som ved alle andre aktiviteter, vil der være løbende udgifter. Der er f.eks. brug for støtte til udarbejdelse af undervisningsmateriale og undervisning af de nye Streetmanagere, informationsmateriale til de unge, driftsomkostninger i forbindelse med hjemmesiden m.v.

Hvis du har lyst til at bidrage til Streetmanagerforeningens arbejde i form af din arbejdskraft/ekspertise, vil donere fx computere eller såfremt du har spørgsmål til hvordan du/I kan yde et økonomisk bidrag eller har helt andre spørgsmål til det arbejde, vi udfører, kan du kontakte os via mail: streetmanager@streetmanager.dk