Foredrag

Streetmanagerforeningen vil gerne sætte fokus på vigtigheden af at forebygge og bekæmpe kriminalitet, især i de sociale udsatte boligområder. Derfor kan du booke en Streetmanager til at komme og fortælle om projektet samt arbejdet med de kriminelle og kriminalitetstruede unge, herunder også bandemedlemmer.

Foredragene er primært målrettet de offentligt ansatte, som igennem deres arbejde kommer i kontakt med de kriminelle og kriminalitetstruede unge, og som ønsker mere viden indenfor området. Vi har et dybdegående kendskab til de unge, de problematikker de slås med samt det miljø de kommer fra, og gennem vores foredrag tilbyder vi, at andre kan lære af vores erfaringer.

Lige nu tilbyder vi tre foredrag:

Om Streetmanagerprojektet;

Dette foredrag er primært målrettet offentligt ansatte, der arbejder med kriminelle unge.

Foredraget omhandler de erfaringer Streetmanagerforeningen har gjort sig i arbejdet med de unge, erfaringer, som vi mener andre kan få gavn af. På denne baggrund fremlægger vi vores anbefalinger til, hvordan andre kan gribe deres arbejde med målgruppen an.

Om Streetmanagernes arbejde;

Dette foredrag er primært målrettet alle unge, også de som ikke selv er opvokset i et udsat boligområde.

I foredraget gennemgår vi Streetmanagernes arbejdsområder og fortæller nærmere om, hvad det egentlig er, vi går og laver i boligområderne. Dvs. at du/I vil få et dydbegående indblik i, hvad det indebærer at være Streetmanager.

Om at forlade bandemiljøet;

Vores Streetmanagere fortæller om et forhenværende bandemedlems kriminelle tilværelse og processen omkring hans exit.

Igennem foredraget fortæller de om hans motivation til at forlade miljøet, hvilke officielle og personlige trin han skulle igennem for at komme ud på den anden side, samt hvilke udfordringer han stødte på igennem processen.

Hvis du/I er interesseret i andre aspekter af Streetmanagers arbejde eller vores historier og erfaringer, er i meget velkomne til at kontakte os. Måske vi kan stykke det foredrag sammen, der lige netop passer dig.

Hvis du/I er interesseret i et af foredragene, kan Streetmanagerforeningen kontaktes via vores kontaktside.